Salon kirpputorit

 


 Secondhandmarket : 

Pahkavuoressa siaiteseva uudenlainen käytetyn ja vanhan tavaran myynti paikka. Secondhandmarekettiin yhdistyy kirpputori, huonekaulumyymälä ja kuukausittainen nettihuutokauppa. Kirpputorin myyntiä pystyt tarkkailemaan myös netistä.  

Secondhandmarketissa on siistit ja tilavat tilat pienen tavaran myyntiin mutta isommille tavaroille/huonekaluille ei ole varattu myynti paikkaa. Myynti paikkoja on noin 350kpl.  Varattaviin tiloihin on vaihtoehtoja jotka ovat rekillinen pöytä, rekitön pöytä ja economy pöytä. Vuokrattavissa on myös vitriini kaappi tilaa. 

Kirpputoriin liittyy Kirppis Cafe jossa voit nauttia kahvilan antimista.Secondhandmarket (Salo, Suomi) - arvostelut - TripadvisorRadiokirppis :

Salon keskustassa oleva vuonna 2009 perustettu kirpputori ja kahvila.  Radiokirppis on noin 200 paikkainen. Pöydät ja muut vuokrattavat myyntitilat ovat tilavia.  Käytävät pöytien välissä ovat isot. 


Kirpputorin kahvilassa voit nauttia kahvia ja leivonnaisia Arabian vanhoista astioista.

kirppismatkat: Salo (aseman ja Helsingintien seutu)

Aarresaari :

Kahvila- kirpputori ihan salon keskustassa.  Aarresaari on iso kirpputori ja sen pöydät ja varattavat tilat ovat hyvän kokoisia ja siistejä.

Kirpputori tarjoaa paikan joka on lastenmaailma joka on turvallinen paikka lapsille. Vanhemmmat voivat antaa lasten leikkiä ja touhuta lastenmaailmassa esim. silloin kun vanhemmat juovat kahvia.

Kahvila tarjoaa suolaista ja makeaa leivonnaista. Voit ostaa itsellesi kotiin myös mukaan leivonnaisia.  Siellä saat lukea tuoreet Salon seudun sanomat ja iltapäivälehdetYhteystiedot - Kirppis Aarresaari

Kommentit