secondhandmarket esittely ja työtehtäviä

Secondhandmarket

Secondhandmarket on kirpputori jossa on vanhojen huonekalujen myymälä, kahvila sekä huutokauppa netissä. Secondhandmarket siaitsee Pahkavuoressa, osoitteessa Tähtelänkatu 1. 

Kirpputori alue on iso ja myynti paikkoja löytyy yli 300. Kirpputori toimii niin että asiakkaat voivat vuokrata pöydän tai vitriini paikan. Pöytiä on pari vaihtoehtoa. On rekillinen pöytä sekä rekitön. Se tarkoittaa vain että jos on rekitön, pöydän vieressä ei ole asiakkaalla käytössä rekkitilaa ja rekillisessä taas on rekki. Jos sinulla on vuokrattuna pöytä paikka voit laittaa pari tuotetta vitriiniin. Vitriinejä on erinlaisia. On tavalliset vitriinit jotka ovat kahvila tilan vieressä sekä kassan vieressä jonkin matkaa. Kassan viereiseen vitriiniin voit laittaa pari tuotetta jos sinulla on pöytä. Muihin vitriineihin on vuokra. Koru vitriini on erikseen ja pukukopin takana on myös erillinen vitriini. Vitriineihin ei pääse katsomaan esineitä muuten kun työntekiän kanssa. 


Huonekalumyymälä on ovesta sisälle tultaessa katsottuna vasemassa päädyssä. Secondhandmarketilla on myös toinen halli huonekaluille. Kaikki huonekalut ovat myös torissa myynnissä.

Huutokauppa järjestetään kuukausittain. Huutokauppassa myydään kaiken laisia tuootetteita. Huootokauppa tuotteita voi tulla hakemaan kirpputorilta tai ne voidaan postittaa

 Minun tehtävät ovat :

Päivittäiset tehtävät

Tehtäviäni ovat pitää kahvila ja kassa tilaa siistinä, kahvilan juotavien ja syötävien laittoa ja huolehtia että kahvia on aina tarjolla. Teen eniten kassa hommia. Niihin kuuluu rahan käsittely, hintalappujen ja lappujen tulostaminen, nappejen ja vaijereiden antamainen, tilitykset ja auttaa ja vastata asiakkaiden kysymyksiin ja availen asiakkalle vitriinejä. Vastailen secondhandmarketin puhelimeen. En kuitenkaan vielä osaa vastatta kaikkiin kysymyksiin mitä puhelimessa tulee joten aina kun vastaan pitää lähistöllä olla joku toinen. Siivoilen myös kirppisapu pöytiä. Pöydät pitää siivota niin että viikkaa tai ripustaa rekkiin vaatteet ja asettelee esineet nätisti että pöydästä on kiva katsoa tavaroita ja nähdä hyvin mitä pöydässä on. 
Kommentit