Secondhandmarket löydöt

Olen tehnyt Secondhandmarketissa työskennellessä paljon löytöjä. Kirpputoreilta löytyy kaiken laisia vaatteita ja tavaroita. Löytyy niin käytettyjä, käyttämättömiä, uusia ja vanhoja. Emme itse päätä mitä pöydissä myydään vaan asiakkaat jotka ovat pöydässä vuokralla päättävät itse. Elintarvikkeita ei pöydissä kuitenkaan myydä. Kasveja myydään vain vähän mutta kyllä niitäkin löytyy.

Secondhandmarketissa myydään arki vaatteita sekä juhla vaatteita joka tyylille. Kirpputorit ovat paikkoja joista tekee uniikkeja löytöjä. Alternative tyyliset ihmiset suosivat kirpputoreja koska alternative tyyliset vaatteet uusina maksavat paljon ja sitten kun ne ovat käytettyjä hinta tippuu paljon. 

Seconhandmarketissa on kirpputorin puolella myynnissä paljon keräily tavaraa mutta kuukausittaisessa huutokaupassa on enemmän. Itse keräilen koristenukkeja. Pari koristenukkea olen meiltä töistä ostanut. koristenukkeja myydään Secondhandmarketissa todella paljon. 

Kirpputoreilta saa paljon hyviä kuvausrekvisiittoja. Itse en ole ostanut vielä kun vain tekokasveja sekä astioita. Olen kuitenkin huomannut töissä ohi kävellen esim. kangasta taustoiksi sekä muita taustoiksi sopivia alustoja. Astioita on hyvä ostaa kirpputorilta kuvauksia varten koska, astiat ovat halpoja sekä löytyy erikoisia.

Veljeni löysi Secondhandmarketista minulle ukulelen joka maksoi 13e ja on ollut pitkään etsinnässä. 
Löysin Secondhandmarketista joulukoristeita jonkun verran. Ostin punaisen sanko lyhdyn, mustan pienen perinteisen lyhdyn ja 4 pientä metalli ruukkua. Ajttelin punaisen sanko lyhdyn laittaa hylylle ja teko kynttilän sisälle. Pieniin ruukkuihin ajattelin laittaa kuivattuja kasveja ja laittaa hylylle myös. Niistä ajattelin että asuntooni tulisi edes vähän joulu tunnelmaa. Löysin myös purkillisen ruusun terälehtiä.

Kirpputorilta saa hyviä lahjoja. Secondhandmarketissa myydään kortteja paljon. Ne ovat kpl hinnaltaan 0,60e ja 10kpl 3,90e. Kortteja löytyy myös asiakkaiden pöydistä. Kortin teko tarpeita myydään myös jos tahtoo askarrella itse kortit. Pöydissä myydään hyviä lahjoja esim. villasukkia, itsetehtyjä koruja, itsetehtyjä saippuoita ja muita lahjoiksi sopivia asioita.
Kommentit